Mar 16, 2009

Green Green Green

A lots of new free backgrounds, more green of course. Go and check!


post signature

4 comments :

 1. Just wanted to let you know I used one of your free backgrounds for my blog and I love it!! Thank you so much. I've needed something to spruce it up, but could never find the right thing. My new look fits great:)

  ReplyDelete
 2. HEJ Itkupilli! Aivan ihania juttuja sinä osaat tehdä! Haen blogikaupan sivulle uutta asiaa mutta kun ei itse osaa tehdä ja ei sitten saa apua niiltä jotka osaa hahah niin täältä hän niitä sitten löytää. Teetkö sinä tilaus töitä? Haluasin vaalean vaalean punaisen tai vihreän sivun. MIssä on enkeleitä ruusuja ja helmiä, rusetteja mm. OLEN tosi romantikko hihihi. Mulla on 3 columnin blogi. OI miten sinä teet nää ihanat ihanat grafiikat. Halit Christa

  ReplyDelete
 3. Becky
  I looked to your blog, and you have chosen really good background for you. It fits so well. Thank you, I am always happy, when somebody finds something which fit so well. :)

  Roses & and; angels
  Kiitos, olen oikein iloinen, etta olet loytanyt taalta mieleistasi. Teen myos tilaustoita, mutta niita teen maksullisena, koska tilaustoihin uppoaa niin valtavasti aikaa ja ne vaatii ihan toisenlaista keskittymista, tykkaan siksi tehda valissa naita ilmaisia juttuja, koska se on rentouttavaa. Ma kaytan lahes etupaassa Paint Shop Pro:ta, ja vasaan lahes kaikki kuvat ihan itse alusta loppuun.

  Sans
  Hi, nice to see you again!:)

  ReplyDelete